Доброго дня.Підкажіть будьласка, чи можна продовжувати робити прививки, донечці 1рік3міс, діагноз компенсований гідроцефальний синдром,затримка в...

На модерации
Доброго дня.Підкажіть будьласка, чи можна продовжувати робити прививки, донечці 1рік3міс, діагноз компенсований гідроцефальний синдром,затримка в руховому розвитку,розмір голівки 48 см,остання нейросонографія робилася в рік,бокові шлуночки на рівні передніх рогів правий 4,5мм лівий 8 мм,судинні сплетення: праве 6мм,ліве 7,0мм,3 шлуночок 6 мм,міжпівкульна борозна 3,5мм,субрахноїдальні простори 2мм,в імпульсному режимі RI= 0,64.Зроблена одна прививка БЦЖ в пологовому будинку.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад