| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня. Маю делікатну проблему: після перерви у статевих стосунках (5-7 днів) при проникненні пеніс...

Доброго дня. Маю делікатну проблему: після перерви у статевих стосунках (5-7 днів) при проникненні пеніс чоловіка надриває залишки дівочої плівки. Не дуже боляче, але досить неприємно, до того ж, доводиться чекати один-два дні, доки не заживе. Якщо займатися сексом регулярно, раз на 2-3 дні, проблеми не виникає - тільки після вимушеної перерви у зв’язку з менструацією. Статевим життям живу більше 3 років, проблема з’явилася 3 місяці тому на рівному місці. Статевих захворюваннь не маю. ПЛаную найближчим часом відвідати гінеколога, але хотілося б дізнатися й Вашу думку: варто переживати, чи ні?

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Вибачте, але після 3 років статевого життя дівочої пліви у вас бути вже не може. Ваші проблеми скорше всього пов"язані з тертям. тобто недостатньою кількістю змазки. Можливо є дисбактеріоз.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.