Добрий день!Скажіть будь ласка,чи доцільним було лікування затяжного хронічного аднекситу:1

Есть ответ
Добрий день!Скажіть будь ласка,чи доцільним було лікування затяжного хронічного аднекситу:1.офлоксацин(7 днів)2.Цифтріаксон + лідаза(три уколи в задній свод)3.Ультразвук4.Глюканат кадьцію,вітаміни В6 та В12.Після проходження лікування я не відчуваю повного видужання,є певний дискомфорт.Через чотири місяці я планую перевірити проходимість труб.Як скоро можна відновити сексуальне життя? Що треба робити,щоб захворювання не відновилось.Заздалегіть дякую за відповідь.Валерія

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Якщо він вас дуже не турбує, то лікувати не потрібно, тому що прийом антибіотиків без потреби приведе до виникнення дисбактеріозу кишечника і піхви. Потрібно також знати збудника, а не випробовувати на вас різні комбінації антибіотиків. Тому спершу пройдіть обстеження.