| 2013-10-18 17:25:40

доброго дня! у мене вроджена вада серця - дефект міжшлункової перегородки, прооперована у 1992 р

доброго дня! у мене вроджена вада серця - дефект міжшлункової перегородки, прооперована у 1992 р. зараз ставлять міокардит і неповну блокаду правого.... пучка Гіса (повну нахву не пам"ятаю). я вагітна .термін 35-36 тижнів .останнім часом почастішали болі в області серця. чи можу я народжувати природнім шляхом?

Ответы врачей 2

570
Кириленко Александра Евгеньевна
Кириленко Александра Евгеньевна
диетолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул.Киквидзе, 28-а, Медцентр Достомед, "Киевский міський центр серця"
Телефон: раб.:(044) 286-00-22, моб.:(067)4057117
Доброго дня! Вам потрібно детально обстежитись, а саме виявити в який перебіг м окардиту - провести КГ, обстежити коливання тиску, провести ЕХОКГ, загальні аналізи крові та сечі , проконсультуватись у кардіолога, повідомити дану ситуацію Вашему гінекологу. Напідставі отриманих даних лікарі повинні вирішити, яким чином Ви будете народжувати природнім шляхом, чи Кесаревим розтином, а також призначити адекватне лікування міокардита. Бажаю всього найкращого.
827
Саражин Константин Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Черкассы, Украина, ул. Мечникова, 25.
Телефон: 380472322443
Прооперована вада серця не є протипоказом для народжування дитини природнім шляхом. Але наявність міокардиту може внести свої коррективи. По-перше - що за природа міокардиту? Це ревматизм, інфекція чи щось інше. В якому стані Ваше серце зараз. Чи є аритмії, серцева недостатність? Які ліки Ви приймаєте зараз? Це гострий процес, чи залишкові явища перенесеного раніше міокардиту? Після відповіді на ці питання може говорити про можливість народжувати природнім шляхом.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.