Добрий вечір! У мене 33 тиждень вагітності, 19

Есть ответ
Добрий вечір! У мене 33 тиждень вагітності, 19.09.07. на доплерографії ніяких відхилень не виявлено.Але 09.11.07. КТГ показало біля 170уд./хв., лікар назначив додаткову доплерографію і сказала терміново приймати Актовегін-1т./3р.д., та Хофітол-2т./3р.д..Чи дійсно так небезпечно? І що могло викликати прискорення серцебиття? ( У мене виявилений еутеріоз, приймаю 2 міс. L-Тіроксин50). Дякую за відповідь

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ці препарати не допоможуть вам, тому що вони не мають відношення до покарщення серцебиття дитини. Щоб робити якісь висновки, потрібно пройти УЗІ ще раз.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Це дань старим привичкам і дерективам

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Дан1 препарати н1якого в1дношення не мають до серцебиття дитини. Потр1бно обстежити щитовидну залозу. Можливо доза препарата для вас зависока.