Закончила медколледж при мед университете по специальности старшая медсестра бакалавра. На данный момент работаю медсестрой,...

Закончила медколледж при мед университете по специальности старшая медсестра бакалавра. На данный момент работаю медсестрой, положена ли мне какая-либо доплата на работе за это образование? все остальные медсестры у меня на рабате закончили медучилище.

Ответы врачей 1

Специалист
Немає такого закону, який би встановлював доплати медпрацівникам за освіту, але є наказ, який встановлює доплати тільки за несприятливі умови праці медпрацівникам. Наказом № 54 від 23.03.1993 року затверджено Переліку робіт, на яких встановлюються доплати за несприятливі умови праці працівникам організацій та установ медичної освіти України.
Відповідно до Постанови КМУ від 1.08.1992 №442 «Про Порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці» керівник закладу, де ви працюєте повинен провести атестацію робочого місця яка передбачає визначення (підтвердження) права працівників на пільгове пенсійне забезпечення за роботу у несприятливих умовах, установлення ступеня шкідливості й небезпечності праці та її характеру за гігієнічною класифікацією; обгрунтування віднесення робочого місця до категорії із шкідливими (особливо шкідливими), важкими (особливо важкими) умовами праці;
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.