| 2013-10-18 17:25:40

Доброго вечора! У мене іде 24 тиждень вагітності

Доброго вечора! У мене іде 24 тиждень вагітності. Всі аналізи нормальні і узі теж. Але мене мучить дуже сильна печія вже тиждень (навіть вранці після вівсянки). А цеї ночі розболівся шлунок мусила випити ношпу, щоб хоч трохи біль знять. Від болі в шлунку почав боліти живіт і появився тонус. Сьогодні лікар, що веде вагітність, прописав ланісопрал (від печії і болі в шлунку) і гініпрал (я так розумію, що від тонусу). Можите будь ласка пркоментувати назначене лікування. І порадити, що робити далі, щоб позватись цих болів? Зауважу, що хронічний гастріт я мала і до вагітності і що зараз намагаюсь харчуватись правельно. Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Про ланісопрол я ніколи не чула, і навіть не знаю, наскільки цей препарат беспечно приймати при вагітності. Є немало інших препаратів, які вже добре вивчені.
http://www.apteka.ua/archives/403/19594.html
Який у вас тиск крові?
Для покращення роботи шлунку ви мусите контролювати своє харчування.
А гініпрал вам не потрібний. Наладьте спершу роботу кишечника.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.