Доброго дня. В мене затримка 3 дні

Есть ответ
Доброго дня. В мене затримка 3 дні. Зробила тест на вагітність 2 полоски. В мене хронічний пієлонефрит. Зараз відчуваю не значні болі, час від часу ниє в поясниці і в боку. Мені лікар так як я вагітна назначив пити толокнянку. Раніше приймала Канефрон. Скажіть будь-ласка чи на плід вплину негативного від толокнянки не буде? В нас в пологовому будинку гарного терапевта нема, до кого звернутись не знаю. Дайте будь-ласка мені пораду, що краще в такому стані приймати. Антибіотики я так розумію не можна, в ткий короткий термін. Дякую за відповідь.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Толокнянку не можна на ранніх термінах вагітності, тим більш, що у вас не має гострого процечу. Болі в попереку на ранніх термінах можуть бути. Перш ніж призначити якесь лікування, необхідно зробити посіви сечі. І лікування буде антибіотиками, якщо знайдуть інфекцію, а не толокнянкою.