Моїй донечці 3 місяці. Родилась дуже в тяжкому стані, обвиття пуповиною навколо шиї і справжній...

Моїй донечці 3 місяці. Родилась дуже в тяжкому стані, обвиття пуповиною навколо шиї і справжній вузол пуповини(тугий). В результаті гіпооксія плода. Тиждень лежала в кувезі під кисневою маскою. Годували через катетер потім з бутилочки після чого грудь не взяла. Зараз годую сціженим молоком з бутилочки. Але після лікування аналізи показали, що в нас дисбактеріоз , це було в 1.5 місяця. Ми пройшли курс лікування, приймали тиждень ніфуроксазід і Креон 10000. потім сімбітер - 2 неділі, Лактавіт форте - 21 день, мамордіка композітуи по 5 капель - два тижні. В кінці лікування дитині стало краще, наладився стул, перестала зригувать, покращився апетит. Але через 2 тижні дитині знову стало гірше, почався понос зеленого кольору зі слиззю з різким запахом. При повторному аналізі виявилось:1) загальне число кишкової палички >3,0*10 у 8 степені2) кишкова паличка із зниженими властивостями ферментів 8,3*10 у 7 степені3) види мікроорганізмів, що утворюють гемолізин3,6*10 у 7 степені4) УПМ(паличкові та кокові форми) >3,0*10 у 6 степені5) стафілокок лецитовітелазн і плазмокоагулазн активність 8,0*10 у 4 степенПЗараз дитина ходить в туалет один раз в сутки, або двое. Стул жовтого кольору з вмістом білих крупинок, інколи мае пінистий вигляд. Вагу набирае нормально.Порекомендуйте як лікувати дитину, і чи потрібне це лікування?Оксана / 04.12.2007 18:59 Були на консультації у інфекціоніста, нам порекомендували припинити лікування і сказали, що все нормалізується лише тоді, коли дитина перейде на дорослу їжу.

Ответы врачей 1

Специалист
Рекомендации не адекватные: ребенок нуждается в лечении, но не в таком, которое проводили. Обратитесь к другому инфекционисту, нифуроксазид противопоказан. Д-р И.Марков
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.