| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня. Скажіть будь-ласка як бути в такому випадку: я вагітна, термін приблизно 2-3 неділі

Доброго дня. Скажіть будь-ласка як бути в такому випадку: я вагітна, термін приблизно 2-3 неділі. В мене хронічний пієлонефрит. Місяць на зад приймала Канефрон. Десь в Вересні Цифран Ст і Канефрон. В лютому Норбактрін, Уролісан. Повного одужання не відбулося. Зараз десь місяця два я відчуваю що права нирка мені ниє постійно. Робила аналізи, посів мочі. Лікар подививсь аналізи і сказав що якщо вагітна тоді лікування антибіотиком не може бути. Призначив мені Толокнянку. Я взнала що вагітнім вона протипоказана. Що мені робити, скажіть будь-ласка чим мені лікуватися. В нас гарних лікарів нема , нема до кого звернутися. Я дуже хочу з чоловіком дитину. Ми вже рік як цього чекали. Це перша вагітність. Допоможіть будь-ласка. Дуже Вам дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

2256
Аксёнов Павел Валерьевич
Аксёнов Павел Валерьевич
уролог, андролог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, ДУ «Институт урологии НАМН Украины», ул. Владимира Винниченка, 9а, корпус №2, каб. 201.
Телефон: (067) 9926703, [email protected], www.urologist.kiev.ua
Перешлите результаты анализов.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.