Доброго дня. В мого сина (2 года 4 месяца) вроджена двобічна клишоногість 3-4 ступені обох...

Доброго дня. В мого сина (2 года 4 месяца) вроджена двобічна клишоногість 3-4 ступені обох ніжок. З віку 3 неділі ми почали його лікування . Спочатку гіпсували до 4 місяців потім робили операцію підрізаіли ахілесові сухожилля. потім знову гіпси на 1 місяць. З віку 5 ,5 місяця дитина постійно знаходилась в спеціальних шинах до 1 року майже не знімаючи. У віці 1 рік 1 місяць він почав ходити і навіть на ніч він не хоче в них бути. Зараз ми робимо масаж , озокіріть, водяні процедури і також електростимуляцію через кожних 1-2 місяці Але шинку не одягаем. Я помітила що ніжки знову повертаються. Скажіть будь-ласка шину обовязково продовжувати одягати? Порадьте куди мені ще звернутися для подальшого лікування сину ? Дуже вдячна.

Ответы врачей 2

Специалист
Консультации в поликлинике УДСБ "Охматдет", ул.Стретинская 7/9, 1 и 3 четверг месяца, каб 443, с 13.00 до 14.30. Тел. для консультации 236-74-29. Фидельский Владимир Васильевич
Специалист
інститут ортопедії та травматології,4-та клініка
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.