Доброго дня!Підкажіть, будь ласка, чи впливає на надійність КОК вживання препарату "Ревалід"

Есть ответ
Доброго дня!Підкажіть, будь ласка, чи впливає на надійність КОК вживання препарату "Ревалід".Збираюсь його вживати найближчим часом для профілактики випадіння волосся, в інструкції до нього нічого не сказано про взаємодію з КОК.Дякую!

Ответы врачей

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад