| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня, шановні лікарі! Дякую, що відповідаєте і цим допомагаєте простим людям, яким інколи важко...

Доброго дня, шановні лікарі! Дякую, що відповідаєте і цим допомагаєте простим людям, яким інколи важко знайти інформацію в умовах низького рівня медичного обслуговування в Україні (я говорю взагалі, а не натякаю на якісь ваші недоліки).Питання таке. Я готуюсь до вагітності. Хотіла би, щоб мої роди пройшли максимально легко. Скажіть, які вправи для цього потрібно робити? Я знаю про вправи Кегеля. Чи існують ще якісь? Я знаю, що інші вправи допомагають покращити самопочуття і все таке, але чи є ще якісь вправи, які конкретно тренують м"язи, які беруть участь в родах? Ви могли б хоча б приблизно послатися, включаючи рік, на джерело, з якого ви подаєте інформацію (наприклад, це може бути інформація з лекції вашого викладача в інституті). Дякую!

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Особливих вправ не має. Загальна фізкультура не пошкодить. М"язи живота не приймають участі в родах, тому спортсменки родять дость важко. Скорочення матки є основним рушійним пресом по виштовхуванню дитини.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.