| 2013-10-18 17:25:40

Звертається до Вас інвалід I-групи Бурдуланюк Ірина.Перед тим, як перейти до головного питання розкажу Вам...

Звертається до Вас інвалід I-групи Бурдуланюк Ірина.Перед тим, як перейти до головного питання розкажу Вам трошки про себе. Народилась я 1987р. з діагнозом спинно-мозкова грижа, в 11 місяців в нашій обласній лікарні мені зробили операцію по видаленню цієї грижі. З дитинства я не могла ставати на ноги після операції нічого не змінилося. Потім були незліченні лікарні, хвороби сколіоз, який почався десь після 12 років і дуже швидко прогресував, зараз у мене IV степінь. У 18 років мені перший раз дали путівку в санаторій Слов’янський, а через рік ще одну. Після лікування в цьому санаторії завдяки інструкторам і довгим годинам проведеним у спортзалі я почала трошки ходити – спочатку з ходунками, а потім з підлокотниками. Після приїзду до дому у мене була затримка місячних, але гінеколог до якого я звернулася сказав що нічого страшного не має і це просто від зміни клімату і навантажень від вправ у спортзалі. Тоді він приписав мені пити вітамін Е і уколи "Прогестерон". Невдовзі місячні появились. Наступного разу коли я поїхала знову, почалась та ж проблема: місячні були з затримками, а потім припинились зовсім і немає вже близько шести місяців. Я знову зверталась до лікаря, але цього разу вже не допомагають ні уколи ні вітаміни. Пробувала пити чай з вишні і меду (по народним рецептам), їздила в клініку на УЗІ, але лікар сказав, що все нормально і він не може визначити причину. Єдині здогадки лікарів, що зупинка місячних може бути через защемлення якогось нерва у хребті, тобто що все зв’язано з сколіозом. Тому я і звертаюся до Вас, може Ви дасте мені якусь пораду.

Ответы врачей 1

6365
Попова Татьяна Алексеевна
Попова Татьяна Алексеевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, клинках МД Клиник, ул.Е.Пчелки 3а и Медисвит, ул. Р.Окипной, 4б
Телефон: (044)3930000
Для выяснения причины аменореи Вам необходимо сдать анализ крови на гормоны - ЛГ, ФСГ и пролактин. В каком городе Вы живете?
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.