| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня!

Доброго дня!!! Допоможіть мені будь-ласка порадою. У мене вагітність повних 39 неділь, за словами лікаря, у якого я стою на обліку, у мене передбачається велика дитина (великий живіт і за вимірами дна матки і обхвату талії ) - на даний момент десь 3700-3800 (за підрахунками). Це ще повязано із тим, що у мене порівняно низький ріст(159) і вузькі бедра. Наступної неділі скоріш всього мене положать в стаціонар, якщо до цього не роджу. Предвісників - ніяких, живіт ще не опустився (моя думка), нічого не турбує, почуваю себе добре. Хочеться швидше родити, але щоб не стимулювали. Чи є якісь способи раніше викликти роди природнім шляхом? Чи варто це робити і взагалі яка ваша думка на рахунок нище сказаного. Наперед дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Вас треба пускати в пологи, без всякої стимуляцЇ, тобто тоді, коли матка буде готова для цього, і при цьому бути готовим перейти на кесерево в випадку невдачі.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.