Добрий день,порекомендуйте мені, будь-ласка.Дитині 4 роки

Добрий день,порекомендуйте мені, будь-ласка.Дитині 4 роки.Хлопчик.Не хоче їсти здорову їжу, а солодке їсть. Знайомі порекомендували дати таблетку від глистів.А які саме таблетки є від глистів і в якій пропорції давати? Дякую.

Ответы врачей 1

361
Компанец Наталия Николаевна
Компанец Наталия Николаевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Телефон: 525-65-61
Поставте це запитання до дільничого педіатра: потрібно знати, чи немає протипоказань. Ще добре проблеми з апетитом лікуються гомеопатичними засобами.
Але, як на мене, потрібно знати, чи є вони у дитини. Традиційним способом, на жаль, не завжди можна це зробити. Чарівні "коп’ютерні" способи у традиційної медицини не викликають довіри (і Ви самі не зможете перевітрити те, що Вам скажуть). Але є аналіз на присутність ДНК глистів в організмі. Робиться в платних лабораторіях.
Не як педіатр, а як мама можу сказати: найм’якший засіб "для профілактики" без діагностики - "Біотроф" від глистів (оснований на ферментах і травах з медом). А якщо лікувати, то потрбіно ОБОВ’ЯЗКОВО лікувати всю сім’ю. Робити генеральне прибирання ГАРЯЧОЮ водою (яйця глистів мають здатність приклеюватись до предметів (підлога, сидіння, ручка дверей туалету), цей клей розчиняється тільки в гарячій воді. Так що раніше дізнайтеся, чи потрібно лікувати. Якщо Ви в Києві - підкажу, де купити "Біотроф".
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.