Доброго дня. Моя донечка народилась в дуже тяжкому стані

Доброго дня. Моя донечка народилась в дуже тяжкому стані. В результаті лежала цілий тиждень в кувезі і харчувалась через катетер сціженим молоком, потім почали поступово вводити через бутилочку і так прдовжувалось 2 тижні. коли дозволили брати до груді вона не взяла і так триває вже 4 місяці і 2 тижні. Весь цей час я сціджуюсь через 6 год. і кормлю її цим молоком.Весь час намагаюсь прикладати до грудей вже пробувала різні пози,накладки,але без результату,2 рази цмокне і заходиться плакати.Я вже не знаю що робити, молока вистачає тому не хочеться переводити на суміш,але вже нема сили. Можливо ви щось порекомендуєте.Останні 2 місяці набирає по600 гр. хоча по таблиці повинна 800.Можливо це через те що молоко стоїть при кімнатній температурі і втрачає свої поживні цінності.

Ответы врачей 1

Специалист
ребенок должен удвоить вес от рождения к 5-6 месяцам. При комнатной температуре молоко хранится очень не долго. Боюсь вам прийдется сцеживаться и дальше.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.