Доброго дня! В мене наболівші питання: чи впливає папілома вірус (високонкогенний ) на стан та...

Есть ответ
Доброго дня! В мене наболівші питання: чи впливає папілома вірус (високонкогенний ) на стан та розвиток плода під час вагітності та чи можливо заразити дитину під час пологів, через родові шляхи? Чи можна годувати груддю, чи можливий фактор зараження через молоко якщо вірус починає прогресувати( в активній формі)?Заздалегіть дякую. Валерія

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Ні, не впливає. Для дитини не страшно. Можна кормити.