В мене питання скажіть будь-ласка чи можливе грудне кормління дитини при папілома вірусі(високоонкогенний),в активній та...

Есть ответ
В мене питання скажіть будь-ласка чи можливе грудне кормління дитини при папілома вірусі(високоонкогенний),в активній та скритій (заліченій формі),Заздалегіть спасибі. Валерія

Ответы врачей