добрий день!мені у 2005 році видалили щитовидну залозу

Есть ответ
добрий день!мені у 2005 році видалили щитовидну залозу.гісто:505865-71):фолікулярна,місцями трабекулярної,солідної та папілярноїбудови аденома з оксифільних клітин;автоімунний титироїдит хашемото;фолікулярна гіперплазія і синусовий гістоцитоз у лімф.вузлі. приймаю еутирокс 150,але на місці правої частки е тканинка 14*7мм.гіпогенна схожа на хр.ат.з обох сторін вздовж судинного павучка визначено поодинокі л/в до 10мм. після операції ця частинка була 5мм,а тепер вона росте.підскажіть чи потрібно знову оперуватись.і чи можна замінити еутирокс на який інший.наперед дуже вдячна!

Ответы врачей

Болгов Михаил Юрьевич

Болгов Михаил Юрьевич

Квалифицированный ответ не может быть без оценки гистологических препаратов и УЗИ.
Доза тироксина подбирается в зависимости от ТТГ