Доброго дня. У моєї дитини 4,5 місяці від народження проз правої повіки 1-2 ст

Есть ответ
Доброго дня. У моєї дитини 4,5 місяці від народження проз правої повіки 1-2 ст.Порадьте, як можна консервативно покращити ситуацію, чи є ефект від консервативного лікування. В якому віці проводиться хірургічна корекція при птозі у дітей? Чи завжди операція необхідна? Наперед вдячна за відповідь.

Ответы врачей

Красуцкий Виктор Иосифович

Красуцкий Виктор Иосифович

Хирургическая коррекция птоза проводится не ранее, чем в 3-4 года, но обычно только в случаях, когда веко закрывает зрачок. Проводят такую операцию в Киевском Центре микрохирургии глаза.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад