добрий день. Ситуація:безпліддя 7 місяців,цикл 30 днів (завжди регулярні), по БТ овуляція на 20 день...

Есть ответ
добрий день. Ситуація:безпліддя 7 місяців,цикл 30 днів (завжди регулярні), по БТ овуляція на 20 день (37,0),торч інфекцій не виявлено окрім токсоплазмозу, який успішно пролікований, спермограма 40% активно рухомих, у мене ніколи не було ні запалення, ні кіст та іншого, є лише ерозія за якою лікар наблюдає,2 роки тому був аборт на 3 неділі.а от тест на сувмістимість з чоловіком : 0 активно рухомих сперматозоїдів.5-10 малорухомі, лейкоцити на все поле, лікар каже ,що це ерозія винна.Чи це так? Зараз п"ю Дуфастон. ДОПОМОЖІТЬ

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Для чого ви копаєтесь в собі перечасно? Так неможлмво завагітніти. Невідомо наскільки правильно визначали вам сумісніть

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

У вас немає безпліддя. Ви ще не встигли пожити рік відкритим статевим життям, а вже діагнози собі шукаєте. У чоловіка треба проблему вирішувати, бо в нього сперма погана. А ви себе не травіть гормонами