| 2013-10-18 17:25:40

Доброго Вам дня і здоров’я!Син 9 років (йому зараз 28) хворіє (за висновками лікарів -...

Доброго Вам дня і здоров’я!Син 9 років (йому зараз 28) хворіє (за висновками лікарів - 2 група) розсіяним склерозом. Хвороба протікає перемінно: на далеку відстань то може йти, то не може, в інших ситуаціях все ніби-то нормально.Роботу покинув, - ходити важко.Нещодавно прочитали рекламу про VOLUPTA. Там багато цікавого, наприклад, що покращується передача сигналів від м’язів до головного мозку і т. д.Що Ви чули про це, чи можна використати цей продукт для покращення стану, чи для лікування тощо?Зрозумійте нас, батьків, правильно. Навязувати сину щось важко, але нам і сину хочеться одного - позбавитись цієї недуги зовсім, або домогтися нормального стану.Дякуємо Вам за відповідь і всього доброго вам у житті.

Ответы врачей 1

2462
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Одесса, Украина, ул. Ак.Заболотного, 27, Одесская ОКБ, кафедра неврологии ОНМУ
Телефон: (8048)7500318
Петр, насколько мне известно, VOLUPTA - препарат, применяемый для воздействия на интимную сферу. О его применении для лечения рассеянного склероза мне ничего не известно. Что касается перспективных методик лечения этого заболевания - это лечение стволовыми клетками. Но, к сожалению, современная медицина не располагает возможностями, позволяющими полностью избавить человека от этой сложной патологии.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.