Доброго дня. Прошу підказати, як знайти "свою нішу" у спілкуванні з свекрухою

Доброго дня. Прошу підказати, як знайти "свою нішу" у спілкуванні з свекрухою. Так трапилось, що я годую дітей здоровою їжею, була змушена за їх станом здоровя. Свекруха ж дотримується поглядів на кухню, як і більшість українців, кожного разу запитує, чи даю вже дітям їсти солодке з магазину тощо. Я пробувала спочатку пояснювати, проте це залишається за межами розуміння уже вісім років. Ці розмови мене виводять з рівноваги, а говорити з нею різко не хочеться з поваги до її віку і, звичайно ж, тому що це мама мого чоловіка. Бачимось ми зрідка і хотілося б, щоб час, проведений разом, не запамятовувався суперечками і зіпсутим настроєм.

Ответы врачей 1

326
Болычева Елена Викторовна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Время приёма с 9.00 до 22.00, тел. 0973533302, [email protected], https://psy-relation.jimdofree.com/ Общественная организация Украинская ассоциация экологичной психологической помощи, Украинский гуманитарный институт
Телефон: 8 (063) 416 92 15; (097) 35 333 02
Здравствуйте!
Скажите пожалуйста, ЧТО позволяло Вам восемь лет объяснять свекрови то, чего она не принимает, и вдруг сейчас осознать, что так дальше не может продолжаться?
С уважением, Елена Викторовна
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.