Здравствуйте, УЗИ показало у плода кисту яичника размер которой- 45 на 47 , на сколько...

Есть ответ
Здравствуйте, УЗИ показало у плода кисту яичника размер которой- 45 на 47 , на сколько опасно операция для жизни ребёнка.

Ответы врачей

Рыженко Александр Васильевич

Рыженко Александр Васильевич

Вітаю! Відповідь із запізненням. Сучасна дитяча хірургія та анестезіологія дозволяє робити операції вже в перші години після народження дитини. В Вашому випадку, якщо підтвердиться діагноз кісти яєчника то операція не буде показана в перші дні, якщо не буде ознак компресії суміжних органів. Удачі!