Добрий день!Я вже 3 місяці приймаю фолієву кислоту (плануємо ваг

Есть ответ
Добрий день!Я вже 3 місяці приймаю фолієву кислоту (плануємо ваг.)але поки що вагітність не наступила.Чи можу/потрібно далі приймати фол.кислоту ??Чи безпечно це?Дякую за допомогу

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Якщо плануєте вагітність, то потрібно приймати фолієву кислоту постійно. Вона не зашкодить.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад