| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день. Я хочу завагітніти, живу з чоловіком 2 роки дітей не має

Добрий день. Я хочу завагітніти, живу з чоловіком 2 роки дітей не має. Я була на УЗД і маю такі результати: Правий яйник 57,2 / 38 мм з нечітким нерівним, деформованим контуром. Строма яйника змінена. Антральні фолікули розміщені хаотично. В стромі яйника фіброзні тяжі. Біля правого яйника візуалізується утвір неоднорідної структури 63/42мм без ознак васкуляризації. Поряд гіпоехогенний утвір 43мм дрібнодисперсної структури округлої форми ( не виключено кіста жовтого тіла). Лівий яйник 47 / 28мм з нерівним контуром з фіброзними включеннями в стромі. Фолікулярний апарат виражений недостатньо. В малому тазу візуалізується вільна рідина. Висновок : Кістома правого яйника ( не виключено дермоїдна кіста) Фіброзно-склеротичні зміни зміни обох яйників. Параоваріальний фіброз. Скажіть: 1.Чи згідні ви із висновком. 2. Що таке в стромі яйника фіброзні тяжі. 3.Що за утвір біля правого яйника. 4. Що таке кіста жовтого тіла. 5. Що за рідина в малому тазу. 6. Що таке параоваріальний фіброз. Допоможіть зрозуміти ситуацію. Після цього Узд лікар виписала норколут. Що повинно було змінитись і чи зможу завагітніти я. Як це вилікувати. Дякую.

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Вибачте, але це не довідкове бюро, яке працює 24 години на добу. Фіброзні тяжі на УЗІ бачити неможливо. Результатм вашого УЗІ - це хаос, а не щось конкретне, що може дати уяву про ваші проблеми. Вам потрібно звернутися ОБОМ в клініку по беспліддю і пройти більш професійне обстеження.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.