здраствуйте Прошу дати рекомендацію по применения препарат по Тисяча причин для медичного застосування препарату...

здраствуйте Прошу дати рекомендацію по применения препарат по Тисяча причин для медичного застосування препарату Маітхарен(Maitharen) таб.№10 який відрізняється від інших препаратів тим ще має в складі іншу речовину Диклофенак калію. У лікарському засобі Маітхарен таб. №-10 в склад який входить : Парацетомол – 500мг, та Диклофенак калію -50 мг.у субстанції Диклофенак Каля дуже великі можливості з тої причини що багато виробників виробляє комбіновані лікарські засоби з калію та є ні-стероїди протизапальні ліки (NSAID) які понижають запалювання, і анальгетик, біль в ос твини наприклад в артритичний або лікує травму. Цей препарат також може застосувати для пониження менструального болю,Принципі в Британії , в Індія та в США виробляється комбиниція з калі або натрі, однак в ту ж хвилину друга країна виробляє з солі калію тільки наприклад Швейцарія ,Німеччина та нова Зеландія . Однак Калі та натрій має рівень хімічного характеру бо людський та тваринний організм адаптує багато різного. Калій в тілі – Біохімічна діяльність – Калію яка є основною речовиною в Маітхарен таб.№10 дія снує особливу діяльність в нейрон (головний мозок та нерв) і впливає осмотический баланс між клітинами та впроваджений рідкістю. Калі є важливим катіоном в клітинах.Мембрана поляризація Калі також важливий дозволяє потужне звуження та він відправляє всі нервові імпульси в людині та тварині через дію напруги. Причина взаємодії навантаження на калі іона та його водна молекула,(калі) К + іона багато чим (натрі) Na + іона та іонів канал та помпа клітко ви мембран може легко розрізняти між двома видь іона, активно накачується або пасивно дозволяє одна з двох іона, однак в цей хвилину заклинює другу іону. ситуація не дуже погана для калі, тому що Калі в клітині наприклад в тридцять раз більше. Відтоді калі здвигує і пасивно протистоїть від натрію відповідальність (крім актуальних) доннановьску рівновагу, мочи ні міг сливи ти ніж концентрації Калії в феруі ви ключино іноді активне виділення води в кінці процесу. З Калію виділяють два жди та повторно всмоктують тріоді раніше чим мочи достягає борної труби. На цьому крапка, це звичайно має саме концентрацію калію як плазма. Як речовині калію обов’язково потрібні дози для экскрепції нирок приблизно 200мг кожен день той же хвалінь серум нахиляє від 3.0 – 3.5 мілліеквіваленту кожен літр в тиждень, ця потрібність в ту ж хвилину комплексує Лікарський засіб – Маітхарен таб. №.10 яка є власником складу Диклофенак калію. Шукаємо регіональних дистрибютеров на дуже вигідних умовах для продаж лікарський засіб -Маитхарен таб.№10. Контакт –Гана - 8-093-879-52-96, 8-067-646-92-45.email- [email protected] , [email protected]

Ответы врачей 1

Специалист
Якщо Вас цікавить конкретна рекомендація, то прошу більш конкретно поставити питання, з якою метою Ви збираєтесь застосовувати цей препарат.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.