Доброго дня! Моя дочка , 3,5міс

Есть ответ
Доброго дня! Моя дочка , 3,5міс. народилася з червонуватою плямкою на животику, у роддомі поставили діагноз - гемангеома. Гол.хірург дит.лікарні, сказав що не може стверджувати, що то дійсно так. Порекомендував до 1року нічого не робити, лише спостерігати. До сьогоднішнього дня змін не відбулося ніяких. Мене турбує чи правильно лише очікувати, без дій, бо медицина м.Севастополя бажає бути кращою.Що ви порекомендуєте? ( при потребі можу вислати фото). Дякую.

Ответы врачей

Рыженко Александр Васильевич

Рыженко Александр Васильевич

Вітаю! Якщо у Вашої дитинки дійсно гемангіома, то частіше такі судинні мальформації поступово регресують, т.т. зменшуються і нне потребують додаткових втручань. Показанням до видалення гемангіоми є її інтенсивний ріст, часте травмування, кровотеча. Залишилось тільки перконатись, що у дитинки дійсно гемангіома і спостерігати за нею (краще у одного спеціаліста). Можна вислати фото. Удачі!

Горелик Валерия Владимировна

Горелик Валерия Владимировна

Здравствуйте. Пришлите фотографию в общем виде и в увеличеном варианте. Адрес gorelikv@rambler.ru