| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня Олена Петрівна ! У мене наступна ситуація

Доброго дня Олена Петрівна ! У мене наступна ситуація. Зараз 15-ий тиждень вагітності. У середу вранці раптово мала пронос. Спочатку подумала, що це реакція на якийсь продукт (так раніше бувало), тим більше нічого особливо не турбувало - не було нудоти чи болі в шлунку. Після обіду відвідувати туалет стала з періодичністю разв півгодини. Лікар сказала негайно почати приймати регідрон, а також краплі хілак. також їсти лише відвар з рису в цей день, пити міцний чорний чай з цукром, багато пити рідини. В цей же день у мене піднялась температура до 37,7. Ніяких жаропонижаючих я не приймала. До вечора візити в туалет стали рідшими, вночі всього двічі. На ранок вчорашнього дня трималась температура в межах 37,2. Потім стало легше, лише була слабість та декотрий головний біль. Вранці снідала відвареним рисом, обідала також ним. Продовжувала приймати регідрон, хілак, пити чай. Ввечері з"їла два відварених на твердо яйця. І тут відчула як вони просто стали посеред шлунка і не рухались (можливо, надто голодною була і швидко ковтала, не прожовуючи добре їх). У шлунку був дискомфорт, змушена була випити 2 таблетки мезим форте. Вранці дискомфорт у шлунку минув, пронос також не турбував, проте була слабість і головний біль. Поснідала геркулесом на воді. І знову все стало в шлунку каменем. В обід з"їла овочевий суп, зварений на воді з додатком невеликої кількості вершкового масла, потім печене яблуко. Продовжую сьогодні приймати хілак, а також п"ю чай зелений і з ромашкою. Головний біль не минає, а також зберігається дискомфорт у ділянці шлунку (нібито каменюку з"їла). Питання наступне: чи може бути головний біль проявом отруєння організму, і як з ним можна боротись ? І що робити з дискофортом у шлунку ? Дякую заздалегідь !

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
У вас могла бути кишкова інфекція. Голована біль могда бути за рахунок гіпоглікемії і порушення електролітного балансу за рахунок поносу. Потрібно також вимірювати кров"яний тиск. Спробуйте фестал разом з їжою. Можна відварну картоплю, почати їсти зелень. Прийміть анальгін.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.