| 2013-10-18 17:25:40

Елена Петровна прошу вашої допомоги і консультації моїй мамі 48 років і в неї хронічний...

Елена Петровна прошу вашої допомоги і консультації моїй мамі 48 років і в неї хронічний правосторонній аднексит і потовщина стінка матки ніби фібріміома утворюється в неї постійно підвищена темпера тіла, коливається в межах 37-37,5, в неї дуже ослаблений імунітет вона постійно хворіє і замерзає, поганий кровообіг, дуже бліда шкіра по всьому тілу, в неї час від часу трапляються кровотечі, вона постійно слідкує чи не збільшується нарист на матці він ніби не росте однак, вона не хоче приймати ніякі вітаміни щоб не спровокувати її ріст.Порадьте чим і як можна лікуватися, на прийом до лікарів ходила однак вона не хоче приймати антибіотики, так як вона дуже важко їх переносить. Підскажіть що робити 1) Чим лікуватися окрім антибіотиків щоб це було ефективно? 2) Чим піднімати імунітет, і що зробити шоб всетаки приймати вітаміни щоб хоч якось підтримати організм?3) Чи потрібне тут якесь оперативне втручання? 4) Які ше обстеження потрібно зробити окрім УЗД і загального аналізу крові?5) На що в першу чергу потрібно звернути увагу, щоб покращити стан, вона погано виглядає вся усунулась схудла дуже за останній час?5)чи можна це лікувати самостійно?Дуже чекаю на віддповідь!!! Дякую!!!

Ответы врачей 1

30776
Березовская Елена Петровна
Березовская Елена Петровна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Mount Sinai Hospital , clinical research coordinator, director
Телефон: 000-000-000
Вітаміни ріст фіброміоми НЕ провокують. Антибіотики НЕ лікують. Фіброміоми у вашої мами немає. Потрібно перевірити щитовидну залозу в першу чергу. Виключити депресію.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.