Доброго дня. Сину 2,5

Доброго дня. Сину 2,5. Почались щоденні випадки істерики з різних дрібних приводів. Дитина по годині кричить, плаче, махає руками над головою і часто повторює якусь фразу: "йти гуляти, йти гуляти...." або "дати...". Іноді прокидається і кричить посеред ночі - коли хоче пісяти. Часом протягом дня я помічаю, що він ходить не на всю стопу а на пальчиках. Син раніше любив пити молоко з пляшечки. Два тижні тому я заховала його пляшечку і почала довати пити і їсти виключно як дорослому. Істерики гучніші і триваліші коли вдома тато і син невиспаний. Скажіть будь ласка що це? Відвикання від пляшечки, спосіб настояти на своєму чи щось серйозніше?

Ответы врачей 1

588
Сидун Оксана Юрьевна
Сидун Оксана Юрьевна
Психолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 80677746504
Добрий день! В вашого сина починається кризовий період. Почитайте рекомендації для батьків як себе поводитись коли в дитини істерики.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.