Доброго дня. Сину 2,5

Доброго дня. Сину 2,5. Почались щоденні випадки істерики з різних дрібних приводів. Дитина по годині кричить, плаче, махає руками над головою і часто повторює якусь фразу: "йти гуляти, йти гуляти...." або "дати...". Іноді прокидається і кричить посеред ночі - коли хоче пісяти. Часом протягом дня я помічаю, що він ходить не на всю стопу а на пальчиках. Син раніше любив пити молоко з пляшечки. Два тижні тому я заховала його пляшечку і почала довати пити і їсти виключно як дорослому. Істерики гучніші і триваліші коли вдома тато і син невиспаний. Скажіть будь ласка що це? Відвикання від пляшечки, спосіб настояти на своєму чи щось серйозніше?

Ответы врачей 2

Специалист
Ярино, Ви можете продумати послідовну програму діагностики. Те, що хлопчика треба обстежити - без сумніву. Можна знайти гарного психоневролога, наприклад. А до нас я Вас хотіла запросити, щоб з’ясувати, чи не аутичні прояви почали виявлятися у нього (бо за тими прикладами, які Ви навели і які розповсюджуються на моторну, мовленнєву та емоційну сфери, виникає багато питань...). Чим раніше ми з’ясуємо чинники певних розладів, тим успішніше буде корекційно-розвивальна робота.
Специалист
Доброго дня, Ярино! Якщо Вас турбують певні моменти у розвитку синочка і Ви бачите тут навіть якісь комплексні зміни у його проявах, обов’язково треба радитися з фахівцям. За Вашим описом бачу сенс, наприклад, у нашій зустрічі. Виходьте на зв’язок!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.