Приятного аппетита!

  • Автор: oxana_best
    Дата: 2006-04-11 14:04:25
    Тема: Львовский сырник?
    поделитесь рецептом :)
    • Автор: mama_marka
      Дата: 2006-04-11 14:30:09
      Тема: А який це ? І я хочу :)))
      .
    • Автор: Fifi
      Дата: 2006-04-11 16:34:03
      Тема: И мне интересно стало!
      *
    • Автор: Vinni_Puh
      Дата: 2006-04-12 12:07:03
      Тема: у нас на работе есть львовские трубочки :)
      тоже самое что и наши сырники, только творога много, муки мало, и творог не зернистый.
      может это имеют в виду

      Всего хорошего!!
      Винни Пух и Пятачок :))

      • Автор: oxana_best
        Дата: 2006-04-12 12:09:42
        Тема: нет это совсем другое, жители Львова точно должны знать
        -
        • Автор: mama_marka
          Дата: 2006-04-12 12:50:59
          Тема: Я жителька Львова, але тут представлені ДУЖЕ багато варіантів сирників :))
          тому я уточнила, який саме ви маєте на увазі.
          • Автор: oxana_best
            Дата: 2006-04-12 12:56:36
            Тема: в его составе есть взбитые белки, он в виде торта
            -
          • Автор: mama_marka
            Дата: 2006-04-12 13:04:18
            Тема: Для сирника головне значення має якість сиру -
            із сиру "домашнього" із супермаркета нічого доброго не вийде. В ідеалі має бути старосвітський, жирний, незернистий і абсолютно свіжий сир із базару. Яйця також бажано домашні. У сирну масу додають розтоплене масло, розтерті жовтки, збитий білок, цукор, ром або коньяк, цедру і сік лимона, ваніль і додатки залежно від рецепта. Є сирник з тістом і без, віденський з шоколадом, сирник з маком і яблуками, сирник з персиком і грушами + вершкова підливка, з родзинками і курагою, цісарський сирник...
            Я зараз на роботі, але вдома можу подивитися рецепти, якщо вам цікаво.
            Особисто я не ризикую мати справу із класичним сирником, бо його дуже легко зіпсувати, він може осісти, бути зовсім мокрим або сухим. Найчастіше роблю перекладений сирник з тістом, він завжди вдається.
            • Автор: Kotikko
              Дата: 2006-04-12 16:55:58
              Тема: Вы так вкусно написали! Хочу рецепты!!!
              .

              Настя и сынуля Николка (08.07.2003)

    • Автор: anasko
      Дата: 2006-04-12 12:58:48
      Тема: Як у вашій Вероніці напевно. Це смакотаааааа!
      В усіх кавярнях пропонують сирник. І всі дуже смачні. Меня якось давали рецепт, та вийшло не зовсім те :(
      • Автор: mama_marka
        Дата: 2006-04-12 13:06:06
        Тема: Так отож, я вище написала :)))
        Вероніка, звичайно, поза конкуренцією, але у справі сирника рекомендую "Цукерню". Особливо сирник з грушею і сирний струдель з персиком - можна з`їсти разом з пальцями...
    • Автор: oxana_best
      Дата: 2006-04-12 17:42:43
      Тема: ДАЙТЕ РЕЦЕПТЫ :) неужели дома ни кто не готовит (из Львовян)?
      -
      • Автор: mama_marka
        Дата: 2006-04-12 18:00:15
        Тема: Дам, дам, додому прийду і напишу :)))
        .
        • Автор: oxana_best
          Дата: 2006-04-12 18:05:32
          Тема: Уряяяяяяяяя ;)
          -
      • Автор: mama_marka
        Дата: 2006-04-12 22:28:52
        Тема: Увага-увага! Записуйте !
        Сирник (класичний).
        1 кг. свіжого домашнього сиру двічі змолоти на м`ясорубці, розтирати, поступово додаючи цукор (350 г), жовтки (10 штук, додавати по одному), розтоплене вершкове масло (200 г). Коли утвориться пухка однорідна маса, додати родзинки і
        \або цукати, цедру з 1 лимона, 2 ст. ложки манної крупи, 3 варені і змелені картоплини, збиті білки, ваніль.
        На дно тортівниці викласти шар крутого пісочного тіста (200 г. масла, 500 г. борошна, 2 ложки сметани, 2 жовтки, 2 ст. ложки цукру, цедра з половини лимона), поколоти виделкою, зверху викласти сирну масу. Пекти в гарячій духовці 45 хв. Якщо буде припікатися, накрити вологим пергаментним папером. Витягнути з духовки і охолодити повністю, тоді вийняти готовий сирник з форми, полити товстим шаром шоколаду і посипати смаженим посіченим мигдалем.

        Сирник (халявський, але теж смачний) :)))
        Приготувати тісто: 150 г. маргарину посікти з борошном (500 г), 2 яйця розтерти з цукром (1 скл., я даю половину), 1/2 пачки порошку до печива, 4 л. сметани, цедра з 1 лимона. Спекти 3 тонкі коржі.
        1 кг. сиру змолоти на м`ясорубці, додати 1 скл. цукру, 2 ст.л. масла 2 яйця, сік і цедру з 1 лимона - варити на дуже маленькому вогні, постійно помішуючи. Додати 1 ст.л. крохмалю, розведеного у 3 ст. л. холодного молока, вимішати додати родзинки, цукати. Коли маса остигне, але буде ще теплою, перекласти коржі, дати постояти. Тоді полити шоколадною помадкою і посипати горішками.

        Смачного!
        • Автор: oxana_best
          Дата: 2006-04-13 11:41:31
          Тема: спасибо большое :)
          будем пробовать.
          а какие еще есть необычные сладости традиционные во Львове?
          • Автор: mama_marka
            Дата: 2006-04-13 11:53:41
            Тема: Не знаю, наскільки вони незвичайні...
            але на свята (Різдво, Великдень), як правило, обов`язково печуться сирник, медівник з горіхами, маківник, і різні "пляцки" залежно від смаків сім`ї. Спартак, "п`яна вишня", вафельні в різних комбінаціях... Я не знаю, що ви любите :))
            • Автор: Talusya
              Дата: 2006-04-15 00:22:30
              Тема: Вы издеваетесь над постящимися))))))))))
              Я к вам в гости хочу!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))
              • Автор: mama_marka
                Дата: 2006-04-15 02:00:20
                Тема: Тримайтеся, залишився тиждень :)))
                .

Новости партнеров - Marketgid

Спецтемы

загрузка...
Загрузка...
загрузка...