olena12 | 2014-05-12 15:15:04

Лишня вага

Добрий день, у мене є надлишкова вага, при рості 167 см моя вага- 76 кг, після родів появився живіт обвисший, ноги також повні, що б Ви порадили на рахунок раціону, можливо якісь треніровки фізичні. Допоможіть будь-ласка. А також мене турбує висипка ,яка появляється моментами, по всьому тілу, дрібна сип( і робить одразу шрамами) це щось нагадує як кропивницю, які лікування при цьому.

Ответы врачей 1

119
Скиталинская Оксана Васильевна
Скиталинская Оксана Васильевна
диетолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киева, врач-диетолог центра здорового питания '100 років'
Телефон: 050-38-38-169
Олено, доброго дня, Щодо зниження ваги, то Ви праві - потрібні фізичні вправи, причому різні і щоденні. Найпростіше та доступніше - це ходьба - ходіть багато та швидко, не користуйтеся ліфтом, використовуйте будь-яку можливість рухатися. Під час руху "спалюються" калорії, і Ви будете худнути. Крім того, візьміть за правила: 1. Нічого не смажити. 2. Замість сосисок, сардельок та ковбаси вживайте варене нежирне м'ясо, рибу, яйця. 3. Їжте овочі, але замість олії заправляйте салати нежирним кефіром із лимонним соком. 4. Не вечеряйте після 19.00. Якщо буде мучити голод - випийте склянку кефіру, або з'їжте 100 г нежирного творогу. 5. Пийте 5-6 склянок здорових напоїв: води, зеленого чаю. забудьте про солодкі напої, навіть солодкі компоти - ніякого цукру! 6. Замість десерту вживайте ягоди. І таке харчування має стати системою. Тоді Ви поступово скинете зайву вагу і не наберете у подальшому її знову. Будьте здорова та струнка:) З повагою, О.В. Скиталінська.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.