Світлана | 2019-09-20 11:28:46

Поведінка дитини

Доброго дня.Дитин 3,4 неговорить.Може сказати тато,мама,баба дай,папа,і щось по своєму але дуже рідко таке буває.На ім'я вікликається,якщо в нього в руках машинка я скажу дай мені її він дасть,я попрошу закрити відчинені двері він закриє.Любить щоб все було на своєму місц ,якщо пограється складає всі іграшки на те місце де взяв.Ходить в садок,любить гратись з дітками,як бачить дитину,то з радістю біжить до дитини.Останнім часом повторяє все за іншими дітьми, ігри,рухи,поведінку.Ми незнає вже що робити.Якщо щось він робить те що неможна або бере те що неможна,я кажу неможна,він біжить бити молодшу племінницю,а якщо зімною вдома то б'є мене маму.Незнаєм що з ним.Були вже в багатьох спеціалістів,ніхто нічого некаже. Порадьте що нам батькам робити? Що з дитиною може бути? Ми просто в розпачі.

Ответы врачей 1

1059
Ярош Татьяна Александровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 067-698-72-25
Добрий день! Ви не вказали, у яких саме спеціалістів Ви вже обстежували дитину та які висновки цих спеціалістів? Це важливо. З того, що Ви написали, очевидно, що в дитини порушення розвитку мовлення, так звана алалія ( при умові, що слух нормальний - за результатами обстеження). Такій дитині необхідно відвідувати логопедичний дитячий садок або 3 рази на тиждень займатись з логопедом. З приводу агресивної поведінки необхідно звернутись до невропатолога , психолога, навіть дитячого психіатра, щоб відразу коригувати поведінку і не дати агресії закріпитися.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.