Катя | 2021-06-18 13:35:25

Дефект після прища

Доброго дня. Був прищ, який сильно кровив при механічній травматизації. Навіть, при звичайному вмиванні починав кровоточити, ледь зупиняла кров. Тепер на його місці залишився дефект, схожий на той самий прищ, рівні краї, розмір 3-4 мм, червонуватий. Таке враження, що епітелій просто наріс вище рівня шкіри, щоб зупинити кровотечу. Як можна видалити такий дефект, чи ишиться шрам і скільки це буде коштувати?

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Схоже і на дерматофіброму, ювенільну ксантогранульому, гіперплазію сальної залози.... Якщо звернутися до сімейного лікаря і той направить до хірурга чи онколога, то повинно бути безоплатно. Я не прогнозую результат, наслідки втручання, бо все залежить від професіоналізму лікаря. Є методики консервативного лікування, але вони тут заочно не розписуються (ще потрібно уточнити діагноз).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.