| 2013-10-18 17:25:40

добрий вечір!Скажіть будь-ласка,я родила 2

добрий вечір!Скажіть будь-ласка,я родила 2.5 місяці назад і в мене з початку були проблеми сходити по великому в туалет з небагатою кількістю крові потім все трохи наладилось,а сьогодні я знову сходила і була кров але сходити було важко чи можливе запікання.Можливи потрибно щось пити від запорів,чи можливі кровяні виділення?Коли трохи налагодилося крові не було. Дякую!

Ответы врачей 2

684
Яцюта Андрей Александрович
Яцюта Андрей Александрович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, бульвар Шевченко, 17, Проктологический центр Украины
Телефон: 38-050-387-40-28, 599-61-71
Шановна Галина. Для нормалізації стільця, крім стандартної дієти для породілі, раджу приймати Дуфалак по 1-2 л. 2-3 рази на день + Еспумізан по 2 капс. 3 рази на день ( обидва препарати можна приймати під час лактації ). З повагою, доктор Яцюта Андрій Олександрович.
1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день пані Галино. Ті симптоми, які ви описуєте з великою ймовірністю можуть вказувати на наявність у Вас або хронічної анальної тріщини, або хронічного геморрою. Хоча неможливо має місце комбінована проктологічна патологія - і хронічна анальна тріщина і хронічний геморой. В цій ситуації найбільш правильним рішенням було б пройти очний огляд проктолога, встановити правильний діагноз і далі вже приймати рішення про можливі методи лікування Вашої проблеми. В данний момент Ви повинні звернути увагу на свій стілець, Ви повині його нормалізувати таким чином, щоб не було закрепів. З цією метою попринимайте наступне: 1) Дієта - вживайте їжу часто, 5-7 раз, протягом дня, додайте в свій раціон тушені овочі, запарені сухофрукти, вживайте проятгом доби близько 2,5-3,0 рідини( соки, вода, кисломолочні продукти, компоти, відвари сухофруктів, киселі) 2) Вазелінова олія - приймати по 1ст.ложці 3 рази на добу під час їжі; 3) "Мукофальк" по 1п 2 рази на добу; 3) Лактуфільтрум по 2т 3 рази на добу; 4) свічки з маслом облепіхи по 1св 2 рази на добу; 5) якщо все-таки Ви будете відчувати, що стілець щільний і випорожнення затруднене, то перед дефекацією ставте невелику зустрічну мікроклізму ( 50мл олії+ 100мл води), щоб дефекація була найменш травматична для Вас. Буду радий, якщо мої рекомендації принесуть Вам користь, але вони не відміняють необхіднсть очної консультації проктолога. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.