| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня. У дитинстві було незначне збільшення правої долі ЩЗ

Доброго дня. У дитинстві було незначне збільшення правої долі ЩЗ. Останнім часом - постійне відчуття здавленого горла з правої сторони. Нещодавно відвідала лікаря, вона сказала, що візуально ЩЗ не збільшена. Відправила на аналізи, ось результат: Тиреотропний гормон 1,0305 мкОд/мл (реф.значення:0,4-4,2); Антитiла до тиреопероксидази <1 Од/мл (реф.значення:<5,61); Антитiла до тиреоглобулiну 2,68 Од/мл (реф.значення:<4,11). Чи в нормі мої аналізи? Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Доброго дня! Результати аналізів вказують, що функціональний стан щитоподібної залози не порушений. Тому причиною здавленого горла можуть бути або запальні процеси в ротовій порожнині (консультація ЛОР-спеціаліста) або емоційного характеру (хвилювання, стреси і т.д. - вони знімаються валокордином, корвалолом і т.д., персен-форте на ніч).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.