Ольга | 2020-04-29 16:45:21

Наркотики, сім'я

Доброго дня. Чоловік залежний від амфетаміну, говорити на цю тему зі мною не хоче, каже йому соромно, коли я намагаюсь поговорити злиться.Сам зізнається що залежний Я не знаю чи можу я допомогти і чи варто. Він витрачає кошти сім'ї на покупку наркотика і онлайн автомати, каже коли не вживає не грає. Декілька років назад були продлеми з грою в автомати, зараз стверджує що з цим проблем немає. Ми знайомі більше 10 років, але на даний момент в мене враження що я зовсім не знаю людину з якою живу. Я просто не знаю що далі робити, чи варто продовжувати стосунки? Рік назад я втратила дитину(для мене це був великий стрес, відгукується і до сьогодні) , зараз хочу знов завагітніти, але з даною ситуацією, не знаю чи це потрібно.

Ответы врачей 1

403
Коляда Елена Юрьевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика (включая онлайн-практику)
Телефон: 096 153 21 96
Доброго дня, краще звертатися очно за консультацією за місцем проживання, щоб розібратися, які можливі виходи з ситуації. У ситуації з залежністю допомоги потребує вся сім'я, але якщо систематично працювати, часто вихід є. Зараз багато досить добрих фахівців, які можуть запропонувати комплексну допомогу - і залежному, і сім'ї. Всього найкращого.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.