Ольга | 2020-07-29 21:01:03

гипотериоз

Добрий вечір Володимир Іванович!мені 33роки,врачі поставили діагнос гіпотериоз,плюс аіт. ТТГ в мене 4.6 Прописали л-тироксин (62,5 х 5 раз в неделю В субботу и воскресенье по 75)і зобофіт дуо.Деякі лікарі прописували л~тироксин 150,набрала вагу 10 кіло!я незнаю чи вірна доза л~тироксину,може я забагато пью,і чи можливо не пити гармони?

Ответы врачей 1

978
Панькив Владимир Иванович
*
Доброго дня! Потрібна інформація про Вашу вагу, тривалість прийому тироксину, попередні аналізи на ТТГ, вТ4, антитіла до ТПО, вітамін D, стан менструального циклу, рівень пролактину, АТ, чи планується вагітність і ще багато чого. Адже ми не лікуємо аналізи. Тому продовжу