| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день, в мене питання такого характеру: біля тижня тому, я почав відчувати зниження статевого...

Добрий день, в мене питання такого характеру: біля тижня тому, я почав відчувати зниження статевого потягу. мені 25 років, живу регулярним статевим життям (3-4 дні в тиждень) є постійна і єдина партнерша на протязі півтори року. Статевими хворобами не хворів, займаюсь спортом, алкоголь - рідко, куріння - кальян. Два тижні тому, змінив свої тренування додавши велике навантаження на ноги + біг + бокс зкинув 2 кг. Заняття тричі в тиждень. Проблема проявляється в такому: Ерекція нормальна, але в вертикальному положенні тіла - ерекція зникає через 1-2 хвилини. В горизонтальному положенні все нормально. Причому коли статевий акт без презервативу, в вертикальному положенні - першицй статевий акт проходить нормально, а до другог осправане доходить. Якщо ж статевий акт з презервативом - то ерекція пропадає під час першого статевого акту, десь через 2-3 хвилини. Пробував утримання від сексу на 5 днів не допомогло. В чому може бути проблема? Дякую.

Ответы врачей 1

Специалист
Імовірно це повязано з станом передміхурової залози. Вам необхідно обстеження у уролога: аналіз секрата простати, УЗД простати.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.