| 2013-10-18 17:25:40

Добрий день, шановні лікарі.Підскажіть, будь ласка, що мені робити в такій ситуації: вчора і сьогодні...

Добрий день, шановні лікарі.Підскажіть, будь ласка, що мені робити в такій ситуації: вчора і сьогодні при ранішньому стулі виділилась кров,ярко червона (сьогодні була тільки кров, а дальше із-за болісних відчуттів нічого не вийшло).Зараз потрапити до лікаря не маю змоги.Чим я можу полегшити свій стан, хоча б на декілька днів.Спасибі.

Ответы врачей 2

684
Яцюта Андрей Александрович
Яцюта Андрей Александрович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, бульвар Шевченко, 17, Проктологический центр Украины
Телефон: 38-050-387-40-28, 599-61-71
Шановна Любов. Лікування наступне - Ультарпрокт мазь 2 рази на день - 5 днів. Прокто-Глівенол свічки - 1 св. на ніч 10 днів. Але проктологічний огляд повинен бути виконаний в найближчий час для уточнення діагнозу та корекції призначенного лікування. З повагою, доктор Яцюта Андрій Олександрович.
1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий вечір пані Любов. В Вашій ситуації можно думати про наявність у Вас хронічної анальної тріщини. Хоча без очного огляду, у режимі віртуальної консультації неможна виключити цілий ряд інших проктологічних захворювань, які мають подібні клінічні прояви. Спробуйте поприймати наступне лікування:
1) Мазь або свічки \"Ультрапрокт\" вводити в анальний канал 2 рази на день на протязі 5-7 днів, далі свічки \"Проктозан\" по 1св 2 рази на день на протязі 14 днів.
2) Флебодіа по 1т 3 рази на добу 4 дні, далі по 1т на добу протягом 1 місяця.
3) Оправляйтесь із попереднім адекватним знеболюванням( кетанов або кеталонг по 1мл внутрішньом\"язево за 40 хвилин до випорожнення) + зустрічна мікроклізма (50мл олії+200мл води).
4) Після випорожнення не користуйтесь туалетною бумагою, а підмивайтесь водою з милом + приймайте сидячу ванночку із відварами трав(кора дуба+ромашка), температура води 26-28С, сидіти 10-15 хвилин.
Буду радий, якщо мої рекомендації допоможуть Вам, однак вони не виключають огляду проктолога у найближчий час. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.