Доброго дня ! Порода лабрадор , вік пять місяців , симптони - рвота , понос з...

Доброго дня ! Порода лабрадор , вік пять місяців , симптони - рвота , понос з запахом протухшої риби .Наш місцевий ветлікар приписав Хілак -форте і шлункові краплі по 15-ть крапель три рази в день , і вколов ношпу ще з якимісь припаратом , який нам не повідомив . За півтора суткок собачки не стало . Чи можливо , що собачка була привита поганими припаратами , і чи можна було її спасти при таких симптомах . Висилаю копію паспорта з прививками . Дуже буду вдячний за відповідь [email protected]

Ответы врачей 1

Специалист
Добрий день. Вакцина номальна. Нажаль не видно коли проводилась вацинація. Іноді траляється, що навіть вакциновані тварини можуть захворіти на вірусні захворювання. Не можу сказати була хвороба викликана вірусом чи це отруєння(необхідні аналізи).Можу сказати одне: при таких симтомах необхідна масивна інфузійна терапія(дуже швидко розвивається дегідратація). Прогноз від обережного до неблагоприємного.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.