| 2013-10-18 17:25:40

Скажіть будь ласка, Федоте Ґеннадієвичу (попередньо я задавала запитання про незначні кровяні виділення з калам,...

Скажіть будь ласка, Федоте Ґеннадієвичу (попередньо я задавала запитання про незначні кровяні виділення з калам, так я на останньому місяці вагітності).Якщо у мене справді хронічний геморой то чи не буде ускладнень під час потугів та пологів, бо справді дуже переживаю. Щиро Вам вдячна.

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Доброго дня шановна пані, вибачте але Я не знаю Вашого ім'я. Думаю, що Ви можете спокійно народжувати. Якщо на протязі всієї вагітності геморой Вас не турбував, то існує лише невелика ймовірність того, що під час пологів виникнуть якісь проблеми з боку хронічного геморою. Однак на всякий випадок сходіть на консультацію до кваліфікованого проктолога і домовтесь із спецалістом про можливість його повторної консультації в період пологів та післяпологовий період. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.