| 2013-10-18 17:25:40

Доброго вечора! У мене якийсь незрозумілий стан

Доброго вечора! У мене якийсь незрозумілий стан. Я зустрічаюсь із хлопцеп 5 років. Все було добре. Сварились тільки щоб розрядити обстановку, тому що любимо один одного і підстав сваритись не було. Під час останнього мого відрядження на сесію(закінчувала ВУЗ) сталось таке,що мені й важко уявити. Він мені зрадив. Раніше навіть ні найменшого натяку на зраду не було. Приїхавши я зразу зрозуміла,шо щось не так і він сам признався,що познайомився із дівчиною. вони з нею бачаться,гуляють,спілкуються. Я не стерпіла і сказала,що ми розходимось. Після цього він мені зробив пропозицію вийти за нього і пробачити. Я погодилась. Ми розписались. Їхні зустрічі уже давно закінчились. А я ніяк не можу оспокоїтись. Завжди перевіряю його телефон, дзвоню і питаюсь де він і з ким. Я боюсь,що він або вона до нього передзвонить і вони знов почнуть бачитись. І ніяк себе не можу оспокоїти. Із-за цього ми завжди сваримось. І тепер у наших стосунках завжди накаляюча ситуація. Як далі бути не знаю. А ще останніх 1,5 місяця він ходить на роботу у нічні зміни(працює офіціантом у ресторані, який працює цілодобово). каже,що вночі більше грошей можна заробити. воно то і так, але чому він не хоче бути більше часу разом? у нього завжди якісь відмазки... поможіть оспокоїтись! і не накручувати собі що він зраджує.

Ответы врачей 2

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
А чому погодились вийти замiж за чоловiка який Вас зрадив?
794
Аскандарова Эсина Энверовна
Аскандарова Эсина Энверовна
психиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика
Телефон: 093 52 79 716 (044) 411 08 02
очевидно, подорванное доверие так и не было восстановлено. поговорите об этом с ним, чего вам не хватает, чтобы успокоиться и перестать контролировать его (всё равно это неэффективно)
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.