| 2013-10-18 17:25:40

"Доброго дня! Перша вагітність наступила десь через півроку, вагітнісь була важкою, роди пройшли легко

"Доброго дня! Перша вагітність наступила десь через півроку, вагітнісь була важкою, роди пройшли легко. На 11 день після родів піднялась температура, я звернулась до гінеколога, мене направили в гінекогогію з загноєнням. Спочатку не хотіли робити чистку, промивали, через тиждень зробили вакумну чистку. Після цього мені стало краще. Перші місячні почались через два місяці, але були дуже скудними. Через рік проходила обстеження сказали що все гараз, єдине що загиб матки. Мене хвилює те що місячні за два роки мали вже нормалізуватися, а вони як були скудними так і залишилися, тільки трохи помастить коричневим. Місячні регулярні кожні 28 днів. За останній час набрала в вазі багато, на даний час при рості 156 вага 72 кг. Піскажіть що робити, чи може бути чистка причиною таких місячних? І чи може бути це причиною того що завагітніти не вдається? Заздалегіть вдячна."

Ответы врачей 1

1088
Петренко Галина Александровна
Петренко Галина Александровна
Адрес: г. Киев, Укрнаина, МЦ "Медична Династія", МЦ "Когерент"
Телефон: 2-211-211, 067-14-99-321, 331-30-85
Здравствуйте. Чтобы ответиь на Ваш вопрос, нужно, как минимум, знать заключение УЗИ, сделанное во второй фазе цикла, чтобы знать состояние эндометрия. Да, послеродовый эндометрит, выскабливание могут быть причиной патологии эндометрия, а вместе с этим - скудные менструации и отсутствие беременности
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.