| 2013-10-18 17:25:40

добрий вечір. у мене пів року назад виліз геморой мені наклали латексні кільця

добрий вечір. у мене пів року назад виліз геморой мені наклали латексні кільця. сьогодні знову у мене зявилась ця проблема. що мені робити ? якщо знову скажуть накладати кільця тощо . чому він так часто зявляеться ?

Ответы врачей 1

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Добрий день Сергій. Те, що у Вас знову зявився геморой після раніш проведеного курсу латексного лігування вказує на рецидив (повторення) хвороби. Таке інколи буває. По світовій статистиці ефективність методики латексного лігування у лікуванні геморою складає 75-90%. Тобто у 25-10% пацієнтів можливе виникнення повторного геморою (рецидиву). У Вашій ситуації, теоретично, можливі декідька варіантів. Перший - повторно провести курс латексного лігуванн. Другий - використати сучасні оперативні методики лікування - наприклад операцію Лонго. Третій - провести класичну гемороїдектомію. Про ці методики лікування Ви можете отримати корисну інформацію на сайті www.vrach-proctolog.com.ua. Думаю, що Вам потрібно повторно звернутися на консультацію до кваліфікованого проктолога, який володіє всіма сучасними методиками лікування геморою і визначити разом із спеціалістом подальші дії. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.