| 2013-10-18 17:25:40

Мені 35 років. Народила і годувала грудьми трьох дітей

Мені 35 років. Народила і годувала грудьми трьох дітей. Останню дитину годувала 1 рік і 8 місяців. Після цього пройшоло 2 роки. В даний час відчуваю болі в правій молочній залозі, біль іноді віддає в руку. УЗД молочних залоз від 01.10.2013 року. Молочні залози зрілі. Співвідношення залозистої та жирової тканини 1:1. В правій молочній залозі в проекції залозистої тканини проглядаються дрібні поодинокі кісти діаметром 3-6 мм що знаходяться в секторах XII,XI,X,IX,VI відповідно усі дають дорзальне ехопідсилення сигналу. Ліва молочна залоза вогнищевих та дифузних включень не виявлено. Регіональні лімфовузли не збільшені. Ретромарний простір б/о. На консультації в мамолога лікар сказав, що потрібно оперувати.

Ответы врачей 1

Специалист
По описанию УЗИ новообразования не описаны.Наличие мелких кист не является основанием для операции. Поговорите с врачом еще раз или получите второе мнение, а также выполните маммографию, поскольку в таком возрасте она более информативна.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.