Тетяна | 2017-12-07 20:32:11

Перенесення катетирної диструкції. Чому

Добрий день. В жовтні місяці 2017 року моя дитина обстежувалась у Вашій клініці. Діагноз-Параксизмальна супровентикулярна тахікардія. Рекомендовано катетирну диструкцію. В той же день в реєстратурі ми записалися на диструкцію. Нам повідомили, що апаратура, яка робить диструкцію поломана і буде поремонтована в листопаді (через місяць). Ми постійно телефонували на номер 0442065038 і цікавились, коли буде відремонтована апаратура. В листопаді нам повідомили, що вже апаратуру поремонтували і в грудні зроблять дитині катетирну диструкцію. Сьогодні на мій мобільний, який я залишала в реєстратурі, для звязку, перетелефонували і повідомили, що з технічних причин диструкцію робити не будуть і більше нічого не пояснили. Підкажіть будь-ласка в чому проблема, що моїй дитині вже третій раз переносять катетирну диструкцію?

Ответы врачей 1

386
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, КЛ «Феофания»
Блестящая работа модератора раздела, сугубо медицинский вопрос. Вас переносять через організаційні проблеми. Ваше захворювання не є смертельно небезпечним і не потребує термінового втручання, а також може бути контрольоване за допомогою ліків. Наберіться терпіння, адже Вам ніхто не відмовляв. Також нагадую, що у місті Києві є ще 2 клініки, що виконують подібні втручання: ІССХ ім. Амосова і Центр Серця.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.